Vers uit eigen tuin

Privacy

Op deze pagina zal ik uit leggen welke gegevens ik verzamel met mijn site en waarvoor ik deze gegevens nodig heb en gebruik.

Inhoudsopgave

Identiteit

Ik ben Isabelle, de eigenaar van www.versuiteigentuin.nl. Als je contact op wilt nemen over deze privacystatement of over iets anders, kun je een mail sturen naar contact@versuiteigentuin.nl.

Doel gegevens verzamelen

Ik verzamel verschillende gegevens voor verschillende doeleinden. De gegevens die ik verzamel zijn:

Google analytics

Om het verkeer op mijn site bij te houden gebruik ik google analytics. Google analytics houdt bijvoorbeeld bij hoeveel mensen mijn site bezoeken, welke pagina’s ze bezoeken en of ze gebruik maken van een computer of een mobiel apparaat.
Deze gegevens kan ik vervolgens gebruiken om goede aanpassingen te maken op mijn site.

Maillijst voor blog

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van mijn blog kun je je aanmelden voor de emaillijst. Hiervoor hoef ik alleen je naam en emailadres te hebben. Ik ben de enige persoon met toegang tot deze gegevens en ik deel deze gegevens niet mer andere partijen.
Wil je liever niet je naam opgeven, dan kun je er voor kiezen om alleen een emailadres op te geven, aanmelden is dan nog steeds mogelijk.

Als je geen mails meer wilt ontvangen kun je je altijd afmelden voor de mailinglist via de link in de mail of je kunt mij een mailtje sturen met het verzoek om je uit de lijst te verwijderen.

Duur van het bewaren van de persoonsgegevens

Google analytics

De gegevens verzameld met google analytics worden 50 maanden bewaard. Dit is lang, maar op deze manier kan ik zien hoe het verloop van de bezoekers op mijn site is over de jaren heen.

Maillijst voor blog

De gegevens voor de maillijst van mijn blog bewaar ik zolang je bent ingeschreven voor de maillijst. Zodra je je hebt afgemeld voor de e-mails verwijder ik je persoonsgegevens (naam en mailadres).

Eigen persoonsgegevens inzien, wijzigen of verwijderen

Inzien

Wil je een overzicht ontvangen van welke persoonsgegevens ik van je heb verzameld, kun je een mail sturen naar contact@versuiteigentuin.nl. Dan stuur ik je een mail terug met daarin de persoonsgegevens die ik op dit moment van je heb.

Wijzigen

Ook als je persoonsgegevens wilt wijzigen kan je dit doen door een mail te sturen naar contact@versuiteigentuin.nl. Ik zal de gegevens dan wijzigen.

Verwijderen

Wil je dat ik je persoonsgegevens verwijder voor de termijn die staat aangegeven in ‘duur van het bewaren van de persoonsgegevens‘, stuur dan ook een mail (contact@versuiteigentuin.nl), dan zal ik de gegevens verwijderen.